Break Video

Break Video is the video search engine. We have indexing the million videos from all around the world in MP3, MP4, 3GP, WEBM, AVI, and WMV format



This video is just a preview snippet, to watch the full duration Click the WATCH FULL VIDEO button
LINK DOWNLOAD
It is recommended for you to use the Google Chrome Browser
If all the download links above not work, try the YOUTUBE DOWNLOADER alternative
Title :Korban Janji - Guyon Waton Cover Kentrung Dimas Gepenk (VIA VALLEN)
Video ID :2kM46oHdCi8
Duration :00:03:23
Viewed :4,384,774x
Published :12 December 2018
Source :Youtube

Korban Janji - Guyon Waton Cover Kentrung Dimas Gepenk (VIA VALLEN)


link:https://www.youtube.com/channel/UCU0d...

Lirik Korban Janji

Tanpo welas koe lungo biyen kae
Ra ono mesakne aku sitik wae
Ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku
Tersakiti sendiri di malam itu

Kowe lungo pas aku sayang sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku

Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu

Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku

https://www.youtube.com/channel/UC6ma...

#coverlagu
#dimasgepenk
#korbanjanji
#guyonwaton
#viavallen

SHARE TO YOUR FRIENDS